Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Водна помпа кога си сменял?
    Направо да се готви за нова!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Водна помпа кога си сменял?
      Смених я и нея покрай всичките други неща,които описах.Горе-долу преди 3-4000 км.На практика всичко е ново,но шумът си остава.
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
        Смених я и нея покрай всичките други неща,които описах.Горе-долу преди 3-4000 км.На практика всичко е ново,но шумът си остава.
        Ми откачаш пистовия ремък, палиш и ако изчезне шума почваш пак ролките, шайбата на компресора, алтернатора едно по едно да проверяваш.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ми откачаш пистовия ремък, палиш и ако изчезне шума почваш пак ролките, шайбата на компресора, алтернатора едно по едно да проверяваш.
          Май само последните две не съм сменял.Ще проверя.Благодаря!
          А загубата на антифриз какво мислиш?Лятото ясно,че се изпарява,но сега при ниските температури къде отива този антифриз ?
          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
            Май само последните две не съм сменял.Ще проверя.Благодаря!
            А загубата на антифриз какво мислиш?Лятото ясно,че се изпарява,но сега при ниските температури къде отива този антифриз ?
            Вариант едно термостата, разгледай го дали не е червен или син в зависимост от цвета на антифриза които ползваш. вариант две водната помпа, кат свалиш пистовия лесно можеш да видиш дали и по нея няма течове. Вариант три радиаторчето на парното в купето, ако ти понасмръдва или поти стъклата и са мазнички. Огледай си и водния радиатор и маркучите за остатъци от антифриз. А инак не трябва да изчезва антифриз ни зиме ни лете.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• може и от клапана на капачката на разширителния да губиш като друг вариант. зиме, лете, няма значение. антифриза трябва да не го бара.
              точка

Comment

• ровя си аз в сайтове за авто части и гледам следното

носач от алфа ромео 145 ставал за алфа гтв

става въпрос за носач от куве на гтв

според вас въможно ли е?
                Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
                  носач от алфа ромео 145 ставал за алфа гтв

става въпрос за носач от куве на гтв

според вас въможно ли е?
                  Еднакви са колега.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Колеги, форумна ли е тази колица? УНИКАЛНА е

Comment

• Доста време беше в продажба.
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53838
                      Куве фейслифт с кожен салон момо наистина е добра комбинация.

Comment

• Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
                        Колеги, форумна ли е тази колица? УНИКАЛНА е

колата беше моя и се продаваше доста време в форума

колата е уникална продадох е на мой приятел който е близо до мен и си е карам доста често

по колата ще има доста подобрения
                        ще подлежи на тунинг

Колата е уникална
                        Last edited by D.Istatkov; d.m.y г., 20:43.
                        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Колеги , предстои ми покупка на кола.Насочил съм се към 145 1.4 т.с. Интересуват ме основните неща за него , като цена на обслужване/разход на гориво (реален) и др.Колата ще се кара с ГИ със сигурност.И като цяло мнение за модела и двигателя.

Мерси предварително !

Comment

• Първоначално публикувано от PaLMaL Покажи съобщение
                            Колеги , предстои ми покупка на кола.Насочил съм се към 145 1.4 т.с. Интересуват ме основните неща за него , като цена на обслужване/разход на гориво (реален) и др.Колата ще се кара с ГИ със сигурност.И като цяло мнение за модела и двигателя.

Мерси предварително !
                            Недей 1,4 за подръжка е по скъп от сите ТС ки. Ако искаш кола на газ зимай боксер, ако искаш хубава респективно по-нова 45/46 се насочи към JTD.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Недей 1,4 за подръжка е по скъп от сите ТС ки. Ако искаш кола на газ зимай боксер, ако искаш хубава респективно по-нова 45/46 се насочи към JTD.
                              +1!!!

Comment

• Дали става или не става всеки си преценя сам за себе си,така че мнения от рода че не ставал за нищо за мен лично са вятър на езика.Поддръжката е като на всеки друг ТС,изключваме 2.0 16V.Като за първоначално обслужване приготви към 500-600лв.Разхода зависи от карането,при нормално каране и читав автомобил,разхода моя е около 9,5-10 газ лятно време зимата малко повече.От този модел комфорт и возия не очакваи.От към двигател мисля че е добър стига да се кара със качествени масла и навременно обслужване.Много е важно този преди теб които е карал колата как я е поддържал.Относно двигателя моя гони 300 хиляди и да чукна на дърво за сега се държи.Колата става за градско каране но не и за нещо друго.
                                Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 12:31.
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X